Eyl 2020
Staj Duyurusu

2020-2021 Güz döneminden itibaren fakültemizde normal dönem staj esasları uygulanacaktır. Bu kapsamda ;

• Yalnızca yüzyüze stajlara izin verilecektir. Online stajlarla ilgili karar önümüzdeki haftalarda rektörlük koordinasyonuyla belirlenecektir.
  • Dönem içi staj yapmak isteyen öğrencilerimizin ders programlarında haftada üç tam gün boş olması gerekmektedir. Dönem içi staj yapmak öğrencilerimiz fakülte staj komisyonuna başvurularında bu durumu SIS'ten aldıkları ders programlarını başvurularına ekleyerek belgelemelidir.
  • Staj belgelerinin/sözleşmesinin fakülte tarafından onaylanma süreçlerine online olarak devam edilecektir.
  • Gönüllü stajlara izin verilecektir.

Önümüzdeki haftalarda, gerekli görülmesi durumunda, üniversite geneli kararlar güdümünde, fakültemiz staj süreçlerinde değişiklik yapılmasının olasılık dahilinde olduğunu öğrencilerimizin bilgisine sunmak isteriz.