Ağu 2020
Doktora Bursiyer İlanı

TÜBİTAK-2244 Sanayi Doktora Programı dahilinde, İstanbul Teknik Üniversitesi ve Türkiye İş Bankası iştiraki olan SoftTech Yazılım A.Ş. ortaklığında gerçekleştirilecek Üniversite-Sanayi iş birliği Sanayi Doktora Projesi kapsamında, Doğal Dil İşleme alanında çalışmak üzere 1 adet doktora bursiyeri görevlendirilecektir.

Bursiyerlerin, İTÜ Bilgisayar Mühendisliği bölümünde
  • Doktora yapmakta iseler henüz doktora tez önerisi sunmamış olmaları
  • Doktora programına henüz kayıtlı değil iseler, 2020 Yılı Ekim ayına kadar doktora programına kabul edilmeleri gerekmektedir.
Beklenen performans kriterlerini sağlayan bursiyerlerin doktoraları bitiminde SoftTech Yazılım A.Ş.’de iş imkanları sağlanacaktır.

Burs miktarı 4500 TL / ay olup 4 yıl boyunca sürmektedir. Bütünleşik doktora programı öğrencileri için 5 yıl boyunca burs verilecektir.

Başvuru için İTÜ Yapay Zeka ve Veri Mühendisliği öğretim üyesi ve Doğal Dil İşleme Laboratuvarı koordinatörü Doç. Dr. Gülşen Eryiğit ile e-posta üzerinden iletişime geçebilirsiniz.