Haz 2017
Ericsson ICT Professional Foundation Program

Ericsson’un Global olarak yürüttüğü “Ericsson ICT Professional Foundation Program” 2017 yılı başvuruları başlamış bulunmaktadır.

Programın amacı şu an 3. Ve 4. sınıfta öğrenci olan yani 2018 ve 2019 yıllarında mezun olabilecek:

-  Elektrik – Elektronik Mühendisliği

-  Mekatronik Mühendisliği

-  Bilgisayar Mühendisliği

-  Telekomünikasyon Mühendisliği

Bölümlerindeki başarılı öğrencileri bu programa dahil edebilmek ve kendilerine Telekom alanında ücretsiz eğitim sağlamak.

Öğrenciler eğitim boyunca ICT alanında uzman kişilerden en son güncel bilgileri alırken, eğitim sonunda başarılı olan öğrenciler Ericsson sertifikası almaya hak kazanarak Ericsson potansiyel aday veri tabanına kaydedilerek, ileride doğacak fırsatlarda değerlendirileceklerdir.

Eğitimler online olacak olup, toplam 30 kişilik bir kontenjanı (15 Bay, 15 Bayan) olan bu programa en son başvuru tarihi 15 Ağustos’tur.

İlgilenen adayların mohammed.shaheen@ericsson.com email adresine:

-          Ortalama Notlarını (GPA)

-          Beklenen mezuniyet tarihlerini

-          Milliyet

Bilgilerini içeren İngilizce bir mail göndermeleri beklenmektedir.