Seminer Duyurusu: “Kişisel Verilerin Kullanımında Hukuki Sorumluluk, Fırsatlar ve Riskler” by Av. Dr. Çiğdem Ayözger Öngün

tarafından Fahrettin Ay | Ara 10, 2018
Başlık
:
"Kişisel Verilerin Kullanımında Hukuki Sorumluluk, Fırsatlar ve Riskler"
Konuşmacı : Av. Dr. Çiğdem Ayözger Öngün
Tarih : 21 Aralık 2018 (Cuma)
Saat : 14:30 - 15:30
Yer : EEB Ömer Korzay Konferans Salonu

Kısa Biyografi
cigdem_ayozger_ongunAv. Dr. Çiğdem Ayözger Öngün, SRP-Legal Hukuk Ofisinin hem kurucusu hem de yönetici ortağıdır. SRP-Legal’i kurmadan önce Turkcell Grup’ta 10 yılı aşkın süreyle sırasıyla, 8 yıl süreyle Turkcell Grup Regülasyon Politikaları Başkanı ve 2 yıl süreyle Turkcell Superonline Hukuk ve Regülasyon Stratejilerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevlerini yürütmüştür. Av. Dr. Çiğdem Ayözger Öngün Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinde Lisans derecesi almış, London School of Economics ve İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde yaptığı çalışmalar neticesinde Rekabet Hukuku alanında yüksek lisansını tamamlamış ve Veri Koruması ve Gizliliği Hukuk alanında Doktora derecesini İstanbul Üniversitesi’nden almıştır. Dr. Öngün, İstanbul Teknik Üniversitesi’nde ve Türkiye’nin ilk üniversite blockchain merkezi olan Bahçeşehir Üniversitesi İstanbul Blockchain ve İnovasyon Merkezi’nde (BlockchainIST Center) misafir öğretim görevlisidir. Ayrıca Kişisel Verilerin Korunması başlıklı kitabın da yazarıdır.
Ara 2018

Başlık
:
"Kişisel Verilerin Kullanımında Hukuki Sorumluluk, Fırsatlar ve Riskler"
Konuşmacı : Av. Dr. Çiğdem Ayözger Öngün
Tarih : 21 Aralık 2018 (Cuma)
Saat : 14:30 - 15:30
Yer : EEB Ömer Korzay Konferans Salonu