İTÜ Bilişim Enstitüsü Seminerleri (11-13 Aralık 2018)

tarafından Fahrettin Ay | Ara 08, 2018

Seminer - 1
:
"Alzheimer Hastalığının Tedavisi için Kondroitin Kompetitif Sülfotransferaz Enzimi İnhibitörleri Geliştirilmesi"
Konuşmacı : Berna Soysal
Tarih : 11 Aralık 2018 (Salı)
Saat : 13:30
Yer : Arı-9 Binası Konferans Salonu

Seminer - 2
:
"Group Authentication in IoT"
Konuşmacı   : Yücel Aydın
Tarih : 13 Aralık 2018 (Perşembe)
Saat : 10:30 - 11:30
Yer  : UHEM Konferans Salonu

BBL/BLU 596 Seminerleri

Ara 2018
İTÜ Bilişim Enstitüsü Seminerleri (11-13 Aralık 2018)

Seminer - 1
Konuşmacı : Berna Soysal
Tarih : 11 Aralık 2018 (Salı)
Saat : 13:30
Yer : Arı-9 Binası Konferans Salonu

Seminer - 2
:
"Group Authentication in IoT"
Konuşmacı   : Yücel Aydın
Tarih : 13 Aralık 2018 (Perşembe)
Saat : 10:30 - 11:30
Yer  : UHEM Konferans Salonu