Seminer Duyuruları (26.11.2018)

tarafından Fahrettin Ay | Kas 26, 2018

Seminer - 1
:
"Modelling the coverage and cost-effectiveness of 5G Rollout Scenarios in Turkey"
Konuşmacı : Mehmet Can Haklı
Tarih : 27 Kasım 2018 (Salı)
Saat : 13:30
Yer : Arı-9 Binası Konferans Salonu

Seminer - 2
 :
 "Büyük Veride Veri Etiği"
Konuşmacı    :   Gizem Göktaş
Tarih  : 27 Kasım 2018 (Salı)
Saat  : 14:15
Yer   :  Arı-9 Binası Konferans Salonu

BBL/BLU 596 Seminerleri

Kas 2018
Seminer Duyuruları (26.11.2018)

Seminer - 1
Konuşmacı : Mehmet Can Haklı
Tarih : 27 Kasım 2018 (Salı)
Saat : 13:30
Yer : Arı-9 Binası Konferans Salonu

Seminer - 2
 :
 "Büyük Veride Veri Etiği"
Konuşmacı    :   Gizem Göktaş
Tarih  : 27 Kasım 2018 (Salı)
Saat  : 14:15
Yer   :  Arı-9 Binası Konferans Salonu