"BLU 596" Seminer Duyurusu

tarafından Fahrettin Ay | Kas 09, 2018
Başlık

:

"Shedding Light on Future Wireless Communications: Free space optical communications within Non-Terrestrial Networks"
Konuşmacı    :   Dr. Eylem Erdoğan
Tarih  : 13 Kasım 2018 (Salı)
Saat  : 13:30
Yer   :  Arı-9 Binası Konferans Salonu

Konuşmacının kısa biyografisi:

“Dr. Eylem Erdoğan doktorasını 2014 yılında Kadir Has üniversitesi Elektrik-Elektronik mühendisliği bölümünde aldıktan sonra Thunder Bay, Ontario, Kanada’da bulunan Lakehead üniversitesi, Elektrik Mühendisliği bölümünde 2 yıla yakın bir süre boyunca doktora sonrası araştırmacı olarak çalışmalarda bulundu. Kendisi şu anda İstanbul Medeniyet Üniversitesinde Dr. Öğr. Görevlisi olarak çalışmaktadır. Dr. Erdoğan IEEE’nin düzenlediği IEEE Global Communications Conference ve European Signal Processing Conference gibi önemli konferanslarda teknik komite üyesi olarak görev yaptı. Kablosuz röleli yapılar, drone haberleşmesi, ve optik haberleşme gibi ilgili konularla ilgilenen Dr. Erdoğan’ın yazarlığını yaptığı 20’den fazla ulusal ve uluslararası akademik yayını bulunmaktadır.”

BBL/BLU 596 Seminerleri
Kas 2018
"BLU 596" Seminer Duyurusu

Başlık