2018 - 2019 Dönemi "BGK 596" Seminerleri

tarafından Fahrettin Ay | Eki 21, 2018

BGK 596 Seminars: "Secure RAID vs Secret Sharing"

Speaker: Baris Celiktas
Date: October 25th, 2018 (Thursday)
Time: 10:30-11:30
Location: UHEM
Advisor: Enver Özdemir

Abstract

Shamir’s Secret Sharing Algorithm is a form of secret sharing, where a secret is divided into parts, giving each participant its own unique part. To gain the original secret, a minimum number of parts, in other words, the threshold is required. What are the basic terms of this algorithm, how it works, how share computation and secret reconstruction are done, and also how can it be used in the implementation of Redundant Array of Independent Disks (RAID) will be main goals of our work.

BGK 596 Seminars

Topics of the seminars and other info may change, but rarely. It is always better to check for changes on the timetable one more time before you leave for the seminar, just in case.

Eki 2018
2018 - 2019 Dönemi "BGK 596" Seminerleri

BGK 596 Seminars: "Secure RAID vs Secret Sharing"

Speaker: Baris Celiktas