Tea & Talk #4 - Bilgisayar mühendisliği lisans eğitimi sonrasında başarının sırları

tarafından Bilge Koyuncu | May 10, 2017
Tea & Talk organizasyonunun dördüncüsü 10 Mayıs Çarşamba günü gerçekleşecektir.

Bu etkinlikte, İTÜ Bilgisayar Mühendisliği Bölümü'nden mezunlar, bizlere iş hayatlarındaki tecrübelerinden bahsedeceklerdir.

Bilgi
Zaman : 10 Mayıs, 14:30
Yer: ​1304 (İdris Yamantürk Salonu)
Konu: Lisans eğitimi sonrası başarının sırları

Katılımcılar ile ilgili bilgilere aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

Bülent Örencik, Prof. Dr., İTÜ Bilgisayar Müh. emekli öğretim üyesi
Ufuk Özdemir, EVP / CIO at Borsa İstanbul
Sanem Sarıel, Doç. Dr., İTÜ
Burak Barı, Managing Director, adesso
Mutlu Önder, Head of Delivery, adesso

Etkinlik sırasında çekilen fotoğraf:

tea&talk4
May 2017

Tea & Talk organizasyonunun dördüncüsü 10 Mayıs Çarşamba günü gerçekleşecektir.

Bilgi
Zaman : 10 Mayıs, 14:30
Yer: ​1304 (İdris Yamantürk Salonu)
Konu: Lisans eğitimi sonrası başarının sırları

Katılımcılar ile ilgili bilgilere aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

Bülent Örencik, Prof. Dr., İTÜ Bilgisayar Müh. emekli öğretim üyesi
Ufuk Özdemir, EVP / CIO at Borsa İstanbul
Sanem Sarıel, Doç. Dr., İTÜ
Burak Barı, Managing Director, adesso